[Uppdaterad information 4/4]
Nu är båda mätarna bytta och vattnet inte behöva stängas av ytterligare.

[Uppdaterad information 3/4]
Som ni märkte behövde vattnet stängas av i hela samfälligheten under förmiddagen idag (3/4) när arbete utfördes i vattencentralen på Blåbärsvägen. Vattnet kommer även stängas av i hela samfälligheten under förmiddagen imorgon (4/4) när arbete utförs i vattencentralen på Hjortronvägen.

För att minska de fasta kostnaderna för vatten så kommer vi byta de nuvarande större mätarna till flera små. Det gäller alltså de två vattencentralerna där vattnet kommer från kommunen in till samfällighetens nät. Arbetet beräknas utföras under vecka 14 (2 – 6/4) och om backventilerna fungerar så ska inte vattnet behöva stängas av. Det kan dock vara så att vattnet behöver stängas av utan förvarning om backventilerna inte fungerar.